Sıkça Sorulan Sorular (SSS)-NobleMarriage

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

1. NobleMarrriage yalnızca dini vazifelerini yerine getiren (Namaz kılan, oruç tutan) Müslümanlar için mi uygun mudur?

 

Cevap: NobleMarriage, dünya çapında, en çok çeşitliliğe sahip Müslüman portföyünü bünyesinde bulunduran en güvenilir İslami evlilik ve eş arama sitesidir. Evlilik hayatına başlamak isteyen tüm Müslümanlara hitap etmekle birlikte hiç evlenmemiş, boşanmış, İslamiyet’i seçen / İslamiyete geri dönenler için de aynı derecede uygundur. Bir İslami evlilik sitesi olarak dini görevlerini yerine getiren Müslümanların kişiliklerine uygun eş adayı bulma ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemekle birlikte, hayatlarına yeni bir başlangıç yaparak İslami aile kurmak hedefini gözeten Müslümanlara da samimiyetle tavsiye ediyoruz.

 

2. Kayıt olmak gerçekten de ÜCRETSİZ mi?

 

 Cevap: Kaydolmak ve ilginizi çeken profilleri keşfetmek istiyorsanız herhangi bir ödeme veya kredi / banka kartı bilgisi talep etmiyoruz. Zengin arama algoritmamız aracılığıyla size uygun bir eşleşme bulabilmemiz için sadece kendiniz hakkında doğru bilgileri vermenizi istiyoruz.

 

3. Neden bir Premium üyeliğe ihtiyacım var?

 

Cevap: NobleMarriage, aradığınız müstakbel hayat arkadaşınızı bulmanızı çok kolaylaştıracak premium üyelik için çok uygun bir ücret talep etmektedir. (Müstakbel eşinizi bulmak için NobleMarriage’e ödeyeceğiniz bir aylık üyelik ücretin belki de kat kat fazlasını bir kafe veya restorana tek gidişinizde harcamaktasınız.) Premium üye olduğunuzda, premium üyelere mesaj gönderebilecek ve onlardan gelen mesajları okuyabileceksiniz. Ayrıca sizin ilginize karşılık verip fotoğraflarını görmenize izin verdikleri takdirde premium üyelerin fotoğraflarını görebilirsiniz. Ve böylece inşallah evlilik sizin için uzak bir hayal olmaktan çıkarak Allah’ın izniyle bir başarı hikayesine dönüşecektir.

 

4. Sunulan farklı üyelik paketleri nelerdir?

 

Cevap: Aylık, üç aylık ve yıllık abonelik seçeneklerimiz mevcuttur. Daha fazlasını keşfetmek ve temel üyeliğe kıyasla premium üye olduğunuzda yararlanacağınız avantajları bulmak için ödeme bölümümüzü ziyaret ediniz.

 

5. Otomatik yinelenen ödeme seçeneğini nasıl durdurabilirim?

 

Cevap: Ödeme seçeneklerinizi seçerken üyelik ödemenizi otomatik olarak tekrarlamamayı seçebilirsiniz.

 

6. Kullanıcı kimliğinin faydası nedir?

 

Cevap: Kullanıcı kimliği, aboneye verilen, her bir kullanıcı için tahsis edilen farklı bir numaradır ve hiçbir abone aynı kimlik numarasına sahip olamaz. Söz konusu kimlik numarası veri tabanı sorgulamalarında size daha hızlı hizmet vermemize yardımcı olur. Ayrıca, birden çok kullanıcı aynı isme sahip olabilir ancak kullanıcı kimlikleri farklı ve benzersiz olacaktır. Herhangi bir kullanıcının kimliğini kaydeder veya not alırsanız kimlik numarası ile arama yapabilirsiniz ve bu kimlik numarası sizi kesin olarak aradığınız profile yönlendirir.

 

7. Neden bayan profil resimlerini göremiyorum?

 

Cevap: Bir bayan kullanıcının ekran resimleri için iki genel seçeneği vardır: Tamamen gizli veya bulanık (flulaştırılmış). Bunu yapmamızın amacı öylesine profillere bakan kullanıcıların Müslüman kızkardeşlerimizin kendi rızaları olmadan fotoğraflarını görmelerine engel olmaktır. Böylece kız kardeşlerimizin mahremiyeti kendi kontrollerinde olacaktır.

 

Fotoğraflarını sitemize yükleyen herhangi bir bayan üyeye, incelemek için fotoğraf değiş tokuş yapma isteği gönderme seçeneği vardır. Eğer bayan üye isteği kabul ederse fotoğraflarına geçici bir süre için erişebileceksiniz. Kullanıcıların en azından temel konularda uyumlu oldukları belirlendikten sonra ilgilendikleri kişilere fotoğraf değişimi isteği göndermelerini öneririz. Bu daha saygılı bir yaklaşım olduğu gibi, kullanıcılarımıza daha fazla güvenilirlik kazandırmanın yoludur.

 

8. Birçok evlilik sitesi, Müslüman dostu evlilik sitesi veya İslami eş bulma sitesi olduğunu iddia ediyor fakat gerçekte bunun tam tersi olduklarını görüyoruz. NobleMarriage’in bunlardan farkı nedir ki?

 

Cevap: Ana konseptimiz mahremiyet, gerçek veriler, çeşitlendirilmiş bir portföy ve Müslümanların eşlerini helal bir şekilde aramalarına yardımcı olan bir ortam sunmaktır. Size sunulan bu ürünün arka planında İslam’ın temel ilkelerine sadık, güçlü bir çevrimiçi İslami evlilik platformu inşa etmemize büyük katkı sağlayan Müslüman uzmanlardan oluşan bir ekibin samimi ve gayretli çalışmaları yatmaktadır. Operasyonel düzeyde ise, kullanıcılarımızın rızalarına ve saygınlıklarına saygı gösteren helal bir izleme politikası izlemekteyiz.

 

9. Sonradan Müslüman oldum / tekrar İslamiyete geri döndüm. NobleMarriage sayesinde eş bulabilir miyim?

 

Cevap: Öncelikle, yaşam ve kurtuluş yolu olarak İslam'ı seçtiğiniz (dünya ve ahiretinizi kurtardığınız) için tebrikler. NobleMarriage olarak sitemizde sadece arayışlarından sonra tekrar İslama geri dönen kardeşlerimizin profillerine yer vermiyoruz, aynı zamanda onların sitemiz aracılığıyla tercih ederlerse benzer deneyimleri yaşayan kardeşlerimiz arasından uygun bir eş bulmalarına da yardımcı oluyoruz. Eğer İslam’a geri dönmüş bir kardeşimiz iseniz, İslami hayatınızdaki büyük yolculuğunuzu kolaylaştıracak dini vecibelerini yerine getiren Müslüman bir eş bulmanız sizin için son derece önemlidir. NobleMarriage'e kaydolmak için lütfen acele edin ve size dünya hayatında ve ahiret hayatında inşallah hayat arkadaşı olacak eşinizi bulmanızı sağlayacak en iyi platformu sunalım.

 

10. Eşimden boşandım. NobleMarriage boşanmışlar için evlilik hizmeti vermekte midir?

 

Cevap: Evet, bu hizmeti vermektdyiz! Biz, boşanmış olsun ya da ilk kez evlilik yapacak olsun, evlenmek için tüm kardeşlerimizi teşvik ediyoruz. Biz, boşanmış kardeşlerimize kesinlikle sitemizi tavsiye ediyoruz ve lütfen mutluluğu yeniden taptaze yakalamak için en kısa zamanda üye olun!

 

11. Bir başarı hikayesini nasıl paylaşırım?

 

Cevap: Tüm üyelerimizi, evlilik arayan diğer üyeleri motive ettiği, cesaret ve ümit verdiği için başarı hikayelerini bizimle paylaşmaya davet ediyoruz. Bizimle iletişime geçebilir ve hikayenizi bize iletebilirsiniz.

 

12. Eğer eşimi bulduysam veya artık ilgilenmiyorsam geri ödeme alabilir miyim?

 

Cevap: Bir üyelik planı satın aldıktan sonra iade edilemez. Ancak üyelik planınızı bir arkadaşınıza veya bir aile üyesine aktarmak istiyorsanız lütfen bize yazın ve isteğinizi inceleyelim.

 

13. Çok fazla profil görüntüledim ve o kadar çok bilgi geldi ki şu anda hepsi karışmış durumda. Profilleri düzenli bir şekilde gözden geçirmeme yardımcı olmak üzere kendi bilgilerimi nasıl sıralayabilirim?

 

Cevap: Mutlu evlilik arayışında olan üyelerimize yardımcı olacak, çok kullanışlı pratik araçlara sahibiz. Bir profili beğendiyseniz, bunu kısa listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca, bir profil hakkında önem verdiğiniz noktaları hatırlamanıza yardımcı olacak küçük notlar da alabilirsiniz.

 

14. “Başka bir kullanıcının profilini yükseltmek” ne anlama gelir?

 

Cevap: Bu şimdiye kadar evlilik siteleri ve arkadaş siteleri arasında ilk defa NobleMarriage tarafından sunulan benzersiz bir özelliktir. Bir profili beğendiniz ama o profil bir premium üye değil, bu durumda bu üyemiz profilini yükseltmediği sürece onunla bir iletişim kuramazsınız. Ancak bu özellik sayesinde, artık bir hafta boyunca istediğiniz profili yükseltebilir ve yalnızca sizinle iletişim kurması için erişim hakkı verebilirsiniz. Bu arzu edilen kişi ile evlilik yolunda size büyük bir rekabet avantajı sağlayacaktır.

 

15. NobleMarriage’i başkalarına tavsiye ederek üyeliğim için indirim alabilir miyim?

 

Cevap: Noble Marriage en iyi reklamın üyelerimiz aracılığıyla yapılabileceğine inanmaktadır! Olumlu geri bildiriminiz bizim için çok şey ifade etmektedir. Hizmetlerimizi premium üyelik planı satın alan başka bir kişiye tavsiye ettiyseniz lütfen tavsiyede bulunduğunuz profilin ayrıntılarını bize yazın. Bu doğrulanacak ve önümüzdeki ay tavsiye indiriminiz üyelik ücretinden düşülecektir.